Luku- ja kirjoitustaidon ja kielitason kartoittaja, Oulu ja Raahe

Haemme tiimimme vahvistukseksi maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon ja kielitason kartoittajaa Ouluun ja Raaheen. Koulutus alkaa 2019 vuoden alkupuolella.

Koulutuspalvelut ovat julkisen kilpailutuksen alaisia ja hankintapäätöksistä riippuvaisia.

Työtehtävät: Tavoitteena on selvittää maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden suomen kielen taitotaso ja opiskeluvalmiudet. Palvelussa toteutetaan asiakkaan palvelutarpeen mukaan joko luku- ja kirjoitustaidon arviointi tai kielitason kartoitus. Lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi.

Koulutus: Ylempi korkeakoulututkinto (FM), suomi toisena tai vieraana kielenä tai S2-opinnot, sekä opettajan pedagoginen pätevyys. Erityisopettajan pätevyys, näyttötutkintomestarin koulutus tai muu lisätutkinto (väh. 25 op.).

Työkokemus: Työtehtävään vaaditaan kokemusta maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon ja kielitason kartoitustehtävistä yli 5 vuotta. Lisäksi toivotaan kokemusta maahanmuuttajien ohjaus-, koulutus- ja /tai valmennustehtävistä.

Odotamme hakijalta valmiutta itsenäiseen koulutustyöhön.

Lisätietoja: Taina Säkkinen, 044 744 1199 / taina.sakkinen@arffman.fi

Työnantaja: Arffman Finland Oy, perustettu vuonna 1993. Työllistämme yli 200 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Yrityksemme laatujärjestelmä on ollut ISO 9001 sertifioitu vuodesta 2005 lähtien.

Uskomme ja luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omassa roolissaan ja edetä haluamaansa suuntaan.

Hakuaika alkaa: 29.11.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 10.12.2018 23:59