Työhönvalmentaja, Pohjois-Pohjanmaa

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi asiantuntijoita valmennuspalveluihin Pohjois-Pohjanmaalle (Oulu, Oulunkaari, Oulun eteläinen alue). Työ on yksilövalmennusta. Valmennustyö alkaa suunnitelman mukaan kesällä 2019 kestäen ainakin vuoden 2020 loppuun asti.

Valmennuspalvelut ovat julkisen kilpailutuksen alaisia ja hankintapäätöksistä riippuvaisia.

Palvelun ja työtehtävän kuvaus:

Valmennuksen tavoitteena on ohjata ja tukea valmennukseen osallistuvia uravaihtoehtojen selkiyttämisessä ja käytännön muutoksien aikaansaamisessa. Asiakkaina on henkilöitä, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työmarkkinoille siirtymisessä tai työsuhteen alkuvaiheessa.

Valmentajana toimit henkilökohtaisesti asiakkaiden kanssa. Valmentajana koordinoit ja toteutat valmennuksia, jotta yhdessä asiakkaan kanssa sovitut tavoitteet toteutuvat. Valmentajana tuet kutakin valmennettavaa yksilöllisesti käyttäen monipuolisia menetelmiä asiakkaan henkilökohtaisten valmennustavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentajana toimit kannustavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Valmentajan osaamista ja kokemusta koskevat vaatimukset:

-Palveluun soveltuva ohjausalan korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys

-Työkokemusta työhönvalmennuksesta tai muusta yli 16 -vuotiaiden yksilöohjauksesta yli 5 vuotta

-Ohjausalan täydennyskoulutusta vähintään 25 op (esim. opinto-ohjaaja, työnohjaaja, uraohjauksen erikoistumiskoulutus, työhönvalmennuksen eat, muu ohjausalan täydennyskoulutus).

Odotamme hakijalta valmiutta itsenäiseen ohjaustyöhön. Paikallistuntemus, tuntemus työhallinnon toimintatavoista sekä mahdollisuus työskennellä usealla paikkakunnalla ovat eduksi. 


Lisätietoja:

Lisätietoja: Kirsi Toivanen, 044 7331210 / kirsi.toivanen@arffman.fi


Työnantaja: Arffman Finland Oy, perustettu vuonna 1993. Työllistämme noin 200 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Yrityksemme laatujärjestelmä on ollut ISO 9001 sertifioitu vuodesta 2005 lähtien.

Uskomme ja luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omassa roolissaan ja edetä haluamaansa suuntaan.

Hakuaika alkaa: 12.03.2019 12:00Hakuaika päättyy: 24.03.2019 23:59