Assistentti, koulutus- ja talouspalvelut

Olemme Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Meillä työskentelee jo noin kaksisataa koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijaa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittyä ja onnistua. Myös kaikessa tekemisessä näkyvät arvomme – lupausten pitäminen, tasapuolinen yksilöllisyys, jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus. 

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi assistenttia koulutus- ja talouspalveluihin perhevapaan ajaksi. Työssäsi tulet vastaamaan kouluttajiemme työtä tukevista toimistotehtävistä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmasta aikuiskoulutusyhtiöstä.
 
 Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • asiakaspalvelu pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse, tarvittaessa myös englanniksi
  • opiskelija-asiat (mm. kutsut, todistukset)
  • koulutuksiin liittyvien palveluiden järjestäminen (mm. tilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset)
  • koulutuksiin liittyvät muut tehtävät ja yhteydenpito mm. kouluttajiin ja ulkoisiin asiakkaisiin
  • taloushallinnon tehtäviä (ostoreskontra, palkkahallinto, myyntireskontra, raportointi)
  • varaston hallinta ja logistiikka (varaston ylläpito ja tavaroiden lähettäminen toimistolta koulutuksiin)
  • osaamisesi mukaan IT-tukipyyntöjen vastaanotto ja käsittely. IT-laitteiden päivittäminen ym. yksinkertaiset IT-tukitehtävät

Työntekopaikkasi sijoittuu Kajaanin toimistollemme, Ahontie 1, 87250 Kajaani

Tarjoamme itsenäisen työn, hyvät työvälineet sekä ohjauksellisen tuen tehtävässäsi onnistumiseksi. Tervetuloa osaksi huipputiimiä kehittämään hallinnon tukipalveluita yhtiöön, jossa henkilöstöön halutaan panostaa! Työt alkavat 20.5.2019 ja kyseessä on perhevapaan sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Kirsi Toivanen p. 044 733 1210 / kirsi.toivanen@arffman.fi

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta.Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien

Hakuaika alkaa: 03.04.2019 12:00Hakuaika päättyy: 30.04.2019 23:59