Kouluttajia Uudenmaan kotoutumiskoulutuksiin

Koulutustoimintamme kasvaessa haemme kouluttajia Uudenmaan alueella toteutettavaan aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman mukaiseen koulutukseen. Koulutus alkaa syksyllä 2019.

Koulutuspalvelut ovat julkisen kilpailutuksen alaisia ja hankintapäätöksistä riippuvaisia.

Työtehtävät: Haemme sekä suomen kielen ja viestintätaitojenkouluttajia että työelämä- ja yhteiskuntataitojen kouluttajia. Työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voivat painottua enemmän suomen kielen ja viestintätaitojen tai työelämä- ja yhteiskuntataitojen opetukseen.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi. Kirjoita hakemukseesi mitä osa-alueita olet valmis kouluttamaan.

Paikkakunnat: Helsinki, (mahdollisesti myös Järvenpää, Porvoo ja Raasepori)

Suomen kielen ja viestintätaitojen opetus:
 Ylempi korkeakoulututkinto. Perus- ja aineopinnot (60 op) suomen kielessä tai suomi toisena ja vieraana kielenä opinnoista suoritettu vähintään aineopinnot. Opettajan pedagogiset opinnot (35 ov tai 60 op). Opetustyökokemusta aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksesta suomen kielen ja viestintätaitojen opetuksesta vähintään 1-3 vuotta, mielellään yli 5 vuotta. 

 Työelämä- ja yhteiskuntataitojen opetus:
  Ylempi korkeakoulututkinto. Pedagoginen pätevyys. Kokemusta yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille tai aikuisten maahanmuuttajien ohjauksesta työelämään tai opintotoihin vähintään 1-3 vuotta, mielellään yli 5 vuotta. 

Odotamme hakijalta valmiutta itsenäiseen koulutustyöhön.

Lisätietoja: Tiia Posa, p. 044 733 1157 / tiia.posa@arffman.fi

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

Hakuaika alkaa: 10.06.2019 10:00Hakuaika päättyy: 30.06.2019 23:59