Maahanmuuttajien työllistämisen asiantuntija, Helsinki

Koulutustoimintamme kasvaessa haemme maahanmuuttajien työllistämisen asiantuntijaa Helsingissä toteutettavaan aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti vuoden 2019 loppuun saakka.

Työtehtäviin kuuluu opiskelijoiden henkilökohtainen ohjaus työnhakuun liittyvissä asioissa. Se voi olla esimerkiksi osaamisen, ammattitaidon ja soveltuvuuden arviointia, työnhaun sähköisen palveluihin tutustuminen ja yksilöllisten toimintasuunnitelmien tekemisen. Asiantuntija tuet ja ohjaat opiskelijoita ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä, autat työnhaussa tai vaikkapa ammatilliseen koulutukseen hakeutumisessa. Yksilöohjauksessa voidaan keskittyä esimerkiksi työhaastatteluun sparraamiseen, työhakemuksen räätälöintiin, asiakkaan elämäntilanteeseen liittyvien työllistymisen esteiden selvittäminen. Urasuunnittelua teet  opiskelijoiden työllistymistä tukien ja työnhakuvalmiuksia vahvistaen. 

Tehtävään valittavalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajille suunnatuista työnhakuvalmennuksista, uravalmennuksista, työhönvalmennuksista tai näihin verrattavien palveluiden toteuttamisesta mielellään yli vuosi. Lisäksi sinulla tulee olla erittäin hyvä työmarkkinoiden tuntemus.

Lisätietoja: Tiia Posa, p. 044 733 1157 / tiia.posa@arffman.fi

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

Hakuaika alkaa: 11.06.2019 13:00Hakuaika päättyy: 18.07.2019 23:59