Kouluttajia kotoutumiskoulutuksiin

Tule meille töihin!

Voitimme juuri lisää kilpailutuksia ja kutsumme uusia kouluttajia mukaan asiantuntijoiden joukkoomme. Etsimme nyt suomen kielen sekä yhteiskunta- ja työelämätaitojen kouluttajia.

Olemme Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Meillä työskentelee jo lähes kaksisataa koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijaa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittyä ja onnistua.  

Paikkakunnat: Helsinki ja Vantaa, sekä Järvenpäähän kaivataan lisävahvistuksia

Työtehtävät: Työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voivat painottua enemmän suomen kielen tai yhteiskunta- ja työelämätaitojen opetukseen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi.

Suomen kielen opetus:
Ylempi korkeakoulututkinto. Vähintään aineopinnot suomen kielessä. Opettajan pedagogiset opinnot (35 ov tai 60 op). Opetustyökokemusta aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksesta suomen kielen opetuksesta vähintään 1 vuosi. 

Yhteiskunta ja työelämätaitojen opetus:
Ylempi korkeakoulututkinto. Pedagoginen pätevyys. Kokemusta yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettamisesta tai ohjauksesta työelämään/opintoihin aikuisille maahanmuuttajille vähintään 1 vuosi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, syys-lokakuussa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työnkesto yli 12 kuukautta. Vain pätevyyksien täyttävät otetaan huomioon.

Lähetä hakemuksesi 15.9. mennessä https://arffman.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=517

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Tiia Posa p. 044 7331157 / tiia.posa@arffman.fi

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

Hakuaika alkaa: 06.08.2019 15:00Hakuaika päättyy: 30.09.2019 23:59