Suomen kielen kouluttaja ja yhteiskunta- ja työelämätaitojen kouluttaja, Kouvola

Olemme Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Meillä työskentelee lähes kaksisataa koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijaa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittyä ja onnistua. Myös kaikessa tekemisessä näkyvät arvomme – lupausten pitäminen, tasapuolinen yksilöllisyys, jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus.

Haemme sekä suomen kielen (S2-opetus) kouluttajaa että yhteiskunta- ja työelämätaitojen kouluttajaa Kouvolaan.  

Työnaloitus syyskuussa ja kesto neljä kuukautta.

S2-opetus; Ylempi korkeakoulututkinto (esim. FM, suomen kieli tai kirjallisuus tai S2-kieli), vähintään aineopinnot suoritettuna suomen kielestä tai S2-opinnoista sekä opettajan pedagoginen pätevyys. Kokemusta aikuisten maahanmuuttajien päätoimisesta opettamisesta vähintään 3 vuotta.

Yhteiskunta- ja työelämätaidot; Soveltuva korkeakoulututkinto, pedagoginen pätevyys ja kokemusta aikuisten päätoimisesta opettamisesta tai ohjaamisesta 1-3 vuotta

Toivomme hakijoiden täyttävän kaikki koulutus- ja työkokemuskriteerit.

Työtehtävät: Työhön sisältyy koulutuksen lisäksi koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä raportointi.

Odotamme hakijalta valmiutta itsenäiseen koulutustyöhön.

Lisätietoja: Tiia Posa p.044 7331157 / tiia.posa@arffman.fi

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).


Hakuaika alkaa: 26.08.2019 10:00Hakuaika päättyy: 26.09.2019 23:59