Kotoutumiskouluttaja ja ohjaaja, Kuopio

Haluat kenties olla aidosti tekemässä merkityksellistä työtä kotoutumiskoulutuksen tai ammattiin ohjaavan koulutuksen parissa ja tarjota jokaiselle maahanmuuttajalle mahdollisimman hyvät eväät elämään ja työskentelyyn Suomessa. Innostut kouluttamisesta ja tärkeimpänä tavoitteenasi koet opiskelijoiden oppimisen. Mikäli tunnistat itsesi tästä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö Arffmanin maahanmuuttajien kouluttajien asiantuntijatiimiin! Haemme sekä suomen kielen kouluttajaa Kotoutumiskoulutukseen että ohjaajaa Ammattiin ohjaavaan koulutukseen.

Millaisia ovat työtehtävät?

Suomen kielen kouluttajana tehtävänä on toimia kouluttajana koulutuksissa, joissa opiskellaan suomen kieltä ja kulttuuria sekä työelämä- ja yhteiskuntataitoja.

Ohjaajan työtehtävänä on ohjata koulutuksia, joiden tavoitteena on opiskelijoiden ammatillisten suunnitelmien selkeytyminen. Tavoite on, että maahanmuuttaja löytäisi itselleen sopivan ammatillisen polun tai työllistyisi.

Molemmissa rooleissa opetuksen lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutusten valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja raportointi. Näin ollen työpäivät sisältävät monipuolisia työtehtäviä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työ kestää kesäkuuhun 2021 asti työn projektiluontoisuuden vuoksi. Mahdollisuus myös työsuhteen jatkoon voi olla! Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan.

Millaisia ominaisuuksia toivomme?

Kouluttajan ja ohjaajan työssä tärkeitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi itsenäisen työn taidot ja organisointitaidot. Asenteella ja innokkuudella pääsee kuitenkin työssä pitkälle!

Suomen kielen kouluttajan tehtävässä vaaditaan seuraavia pätevyyksiä ja työkokemusta:

  • ylempi korkeakoulututkinto, pää- tai sivuaineena suomen kieli tai S2-opinnot

  • pedagoginen pätevyys

  • mielellään työkokemusta kotoutumiskoulutuksen opetustyöstä yli 5 vuotta

Ohjaajan tehtävässä vaaditaan seuraavia pätevyyksiä ja työkokemusta:

  • ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, jossa kasvatustieteestä on suoritettu vähintään aineopinnot

  • pedagoginen pätevyys

  • mielellään työkokemusta maahanmuuttajien ohjauksesta yli 5 vuotta

Miksi töihin Arffmanille?

Olemme Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Meillä työskentelee lähes kaksisataa koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijaa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittyä ja onnistua työssään. Saat käyttöösi mm. monipuolisia työsuhde-etuja sekä hyvät työvälineet ja asiantuntijatiimin onnistumisesi tueksi. Pääset lisäksi itse vaikuttamaan merkittävästi oman koulutuksesi sisältöön.

Näin haet tehtävään!

Hae tehtävään viimeistään 25.8. mennessä helposti täyttämällä tietosi rekrytointijärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Kirsi Toivanen 044 733 1210, kirsi.toivanen@arffman.fi.

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta järjestetään 180:llä eri paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä on yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Tule mukaan tiiviiseen asiantuntijayhteisöömme!

Hakuaika alkaa: 31.07.2020 13:00Hakuaika päättyy: 25.08.2020 23:59