Kotoutumiskouluttaja, Jyväskylä ja Kuopio


Haluat kenties olla aidosti tekemässä merkityksellistä työtä kotoutumiskoulutuksen  koulutuksen parissa ja tarjota jokaiselle maahanmuuttajalle mahdollisimman hyvät eväät elämään ja työskentelyyn Suomessa. Innostut kouluttamisesta ja tärkeimpänä tavoitteenasi koet opiskelijoiden oppimisen. Mikäli tunnistat itsesi tästä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö Arffmanin maahanmuuttajien kouluttajien asiantuntijatiimiin! Haemme suomen kielen kouluttajia Jyväskylän ja Kuopion kotoutumiskoulutuksiin.

Millaisia ovat työtehtävät?

Suomen kielen kouluttajan tehtävänä on toimia kouluttajana koulutuksissa, joissa opiskellaan suomen kieltä ja kulttuuria sekä työelämä- ja yhteiskuntataitoja. Työtä tehdään sekä verkossa että luokkaopetuksessa.

Opetuksen lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutusten valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja raportointi. Näin ollen työpäivät sisältävät monipuolisia työtehtäviä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja työsuhde vakituinen.  Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan.

Millaisia ominaisuuksia toivomme?

Kouluttajan työssä tärkeitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi itsenäisen työn taidot ja organisointitaidot. Asenteella ja innokkuudella pääsee kuitenkin työssä pitkälle!

Suomen kielen kouluttajan tehtävässä vaaditaan seuraavia pätevyyksiä ja työkokemusta:

  • ylempi korkeakoulututkinto, pää- tai sivuaineena suomen kieli tai S2-opinnot

  • pedagoginen pätevyys

  • työkokemusta kotoutumiskoulutuksen opetustyöstä mielellään yli 5 vuotta

Miksi töihin Arffmanille?

Olemme Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Meillä työskentelee lähes 150 koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijaa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittyä ja onnistua työssään. Saat käyttöösi mm. monipuolisia työsuhde-etuja sekä hyvät työvälineet ja asiantuntijatiimin onnistumisesi tueksi. Pääset lisäksi itse vaikuttamaan merkittävästi oman koulutuksesi sisältöön.


Näin haet tehtävään!

Haku on avoinna 23.5. asti, mutta hakea kannattaa heti! Teemme valinnan heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään henkilöstöpäällikkö Kirsi Toivanen 044 733 1210, kirsi.toivanen@edu.arffman.fi.


Vuonna 1993 perustettu Arffman Finland Oy on maan johtava koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava yksityinen palveluntuottaja.

Asiakkaitamme ovat julkisyhteisöt, yritykset sekä valmennus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluihimme osallistuvat asiakkaat. Palveluksessamme työskentelee 150 eri alojen asiantuntijaa. Toimimme koko maan alueella ja kohtaamme joka päivä palveluissamme noin 1500 asiakasta. Olemme osa Baronaa ja rohkeiden yritysten Bravedo-konsernia.

Hakuaika alkaa: 30.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 23.05.2021 08:00

Jaa ilmoitus