S2- ja työelämäkouluttajia Kouvolaan

Tule meille töihin!

Haluatko olla aidosti tekemässä merkityksellistä työtä ja tarjota maahanmuuttajille mahdollisimman hyvät eväät elämään ja työskentelyyn Suomessa? Innostutko kouluttamisesta ja tärkeänä tavoitteenasi on opiskelijoiden oppiminen? Mikäli tunnistat itsesi tästä, saatat olla etsimämme henkilö Arffmanille maahanmuuttajien kouluttajien asiantuntijatiimiin!

Haemme nyt suomen kielen kouluttajia sekä työelämäkouluttajia Kouvolaan toteuttamaan alkuvuodesta 2024 alkavia maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksia. 

Kouluttajan työtehtävänä on suomen kielen opetus maahanmuuttajille meidän yli 200 koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijatiimin jäsenenä. Monipuolisten koulutusohjelmien kouluttajana työskentelemisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja raportointi. Koulutus toteutetaan pääasiassa lähitoteutuksena, mutta osa koulutuksesta voidaan toteuttaa myös verkossa.

Arffman panostaa työntekijöidensä työssä viihtymiseen, ja vaikka työ onkin merkittävissä osin omatoimista ja itsenäistä, opettajilla on esihenkilön ja tiimin jatkuva tuki takanaan. Runsaat valmiit materiaalit ja mahdollisuus vaikuttaa oppikirjavalintoihin ovat vain joitakin esimerkkejä asioista, joista uskomme sinun innostuvan. 


Suomen kielen kouluttajan työssä eduksesi luetaan

Suurella sydämellä ja oikealla asenteella pärjää työssä pitkälle. Suomen kielen kouluttajan työssä eduksesi luetaan 

  • soveltuva korkeakoulututkinto

  • aineopinnot suomen kielestä (tai S2, suomen kieli ja kulttuuri yms.)

  • pedagoginen pätevyys (30 ov tai 60 op)

  • kokemus suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Haethan myös rohkeasti työelämäkouluttajan tehtävään, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta aikuisten maahanmuuttajien opetus- tai ohjaustyöstä tai työllistymistä edistävästä työstä sekä soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys. 


Tarjoamme sinulle:

  • Merkitykselliset, monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät työtehtävät

  • Koko Suomen laajuisen kouluttajatiimin tuen

  • Nykyaikaiset työvälineet ja rahallista tukea ammattitaitosi kehittämiseen

  • Monipuoliset henkilökuntaedut liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin

  • Terveystalon laajan työterveyshuollon

Tarjoamme työskentelyä aidosti yhteen puhaltavassa, rautaisessa asiantuntijatiimissä. Opetustyön tueksi Arffman tarjoa asiantuntijoilleen hyvät työvälineet ja verkkovalmiudet moderneille opetusmenetelmille, aidon mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä onnistua työssään.

Työ alkaa vuoden 2024 alussa ja työsopimus on toistaiseksi voimassa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut hakuajan ollessa käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa mielelläänpalvelujohtaja Anna-Leena Atkinson, puh. +358 44 350 6452 tai email anna-leena.atkinson@edu.arffman.fi

Katso tästä video, jossa työntekijämme kertovat, millaista on olla töissä meillä!Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

Hakuaika alkaa: 13.11.2023 10:00Hakuaika päättyy: 21.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus